درباره ما

از دهه 1980 با توسعه اینترنت و ارتباطات بر بستر کامپیوتر بسیاری از اقتصاد دانان به این باور اعتراف کردند که الگوی پارادایم اقتصادی درحال تغییر است. اما آن ها دقیقا از چه تغییری صحبت می کردند. پس از مدتی بسیاری از آنان به این نتیجه رسیدند که اقتصاد ساختمان محور درحال تغییر به اقتصاد اینترنت محور است. یعنی به جای آن که شرکت ها به توسعه فضای فیزیکی و امکانات ملموس اقدام کنند، شروع به توسعه آنلاین کردند و در این میان بود که استارتاپ آپ ها یا شرکت های نوآفرین پا به عرصه وجود گذاشتند.
با تاخیری چند دهه ای بالاخره در ایران نیز استارت آپ ها شروع به فعالیت کردند اما با توسعه روزافزون آن ها یعنی دقیقا چیزی که پیش بینی آن شده بود، رقبای سنتی در حوزه فعالیت هر کدام از این شرکت های نوآفرین شروع به مخالفت و یا در مواردی سنگ اندازی و ممانعت از فعالیت استارت آپ ها کردند.
اکنون چند سوال مطرح می شود، اول اینکه چگونه یک استارت آپ می تواند چنین سریع مسیر موفقیت و رشد را تجربه کند؟ پاسخ این سوال را در پاراگراف اول به نوعی داده ایم، به این صورت که این شرکت ها بر بستر اینترنت فعالیت می کنند و مسیر رشد آن ها با افزایش کاربران اینترنت به صورت روزانه افزایش پیدا می کند. البته این رشد به صورت بالقوه است و برای بالفعل کردن آن نیاز به تیم های تخصصی در حوزه های مختلف شرکت است. به این سوال به گونه ای دیگر هم می توان پاسخ داد و آن مبحث بسیار مهم مقیاس پذیری است. درباره مقیاس پذیری می توان مثال های زیادی آورد اما به طور خلاصه، شرکتی مقیاس پذیر است که مثلا با صرف هزینه 10 درصدی بتواند چند برابر بیشتر از مقدار هزینه کرد، ورودی یا آورده داشته باشد. در این میان شرکتی می تواند چنین مقیاس پذیر باشد که بتواند بهترین مزیت رقابتی را در اختیار کاربران یا مشتریانش قرار دهد.
سوال دومی که مطرح می شود این است که چگونه می توان از یک تهدید به یک فرصت رسید؟ تهدیدی که ناشی از تضاد منافع کسب و کارهای سنتی با شرکت های استارتاپی بر بستر اینترنت به وجود آمده است؟ به راستی نمی توان پاسخی قانع کننده به این سوال مهم داد. بررسی ها نشان می دهد این دیالکتیک به وجود آمده درنهایت به حذف یکی از طرفین دعوی منجر شده است.
اما از این مقدمه طولانی به این نتیجه می رسیم که آنلاین پاساژ بدون شک یک استارت آپ یا شرکت نوآفرین است که می خواهد برای هرکدام از این سوالات پاسخ نوآورانه و منحصر به فرد دهد.
در ابتدا به این موضوع اشاره کنیم که آنلاین پاساژ در مبحث مقیاس پذیری تمامی بایدهای یک استارت آپ را داراست و با مراجعه به صفحه محصولات می توان این موضوع را درک کرد، که چینش محصولات در کنار یکدیگر با سایر فروشگاه های آنلاین ایرانی متفاوت است. آنلاین پاساژ پس از بررسی های متعدد به شیوه منحصر به فردی برای نمایش محصولات هر یک از فروشندگانش که از سراسر کشور هستند رسیده است که کار را برای خریداران بسیار راحت تر می کند و آن ها می توانند علاوه بر اینکه محصولات را از فروشندگان مختلف در کنار یکدیگر مقایسه کنند، حتی می توانند محصولات یک فروشنده که در جزییات مثلا رنگ، نوع ضمانت یا گارانتی، شیوه ارسال ، زمان ارسال و ... را با یکدیگر از لحاظ قیمت و تعداد مقایسه کرده و محصول مورد نظر خود را خریداری کنند. این ویژگی برای نخستین برای در یک فروشگاه اینترنتی اجرا شده است و مزیت رقابتی منحصر به فردی برای آنلاین پاساژ محسوب می شود.
مزیت رقابتی ذکر شده فقط مختص خریداران نیست و فروشندگان نیز با سهولت بالایی می توانند محصول مورد نظر خود را برای فروش ایجاد کنند. برخلاف سایر وب سایت های چند فروشندگی که خود فروشنده می بایست کالا را تولید محتوی کرده، عکس و متن و مشخصات محصول خود را وارد نماید، آنلاین پاساژ عکس و متن و مشخصات برای محصولات را از قبل آماده کرده و فروشندگان فقط با تعیین چند ویژگی محدود نظیر، رنگ، ضمانت، شیوه و روز ارسال، محصول خود را تعیین تعداد و قیمت کرده و آماده فروش می سازند.
از مزیت های رقابتی آنلاین پاساژ که بگذریم به موضوع مهم رقابت با سایر کسب و کارهای سنتی و کلاسیک ایران می رسیم. خوشبختانه آنلاین پاساژ نه تنها قصد سهم خواهی از این کسب و کارها را ندارد بلکه می خواهد سهمی از فروش اینرنتی به این دسته از فروشندگان بدهد. به این صورت که فروشندگان از دسته های مختلف بازار اعم از خرده فروشان، عمده فروشان، واردکنندگان و تولیدکنندگان کارخانه ای و کارگاهی، همه می توانند با ثبت نام در فروشگاه اینترنتی آنلاین پاساژ، دارای یک غرفه شوند و پس از ساخت محصولات بر روی وب سایت به جمع فروشندگان اینترنتی ایرانی با بازاری به وسعت 65 میلیون نفر بپیوندند و به کسب درآمد از اینترنت مشغول شوند. این امکان ویژه برای فروشندگانی که هم اکنون در فضای سایبری و دیجیتال درحال فروش کالا و خدمات خود هستند نیز فراهم شده است. صاحبان وب سایت ها و حتی فروشندگان در شبکه های اجتماعی همگی می توانند به عنوان فروشنده وارد آنلاین پاساژ شده و عضوی از این خانواده بزرگ شوند.
آنلاین پاساژ با دریافت کمترین حق کمیسیون، تمامی هزینه ها شامل تبلیغات دیجیتال و غیر دیجیتال، هزینه های بازاریابی، سئو و دیجیتال مارکتینگ و ... را تقبل می کند تا فرصت دیده شدن محصولات برای همگان فراهم شود.
آنلاین پاساژ طیف گسترده ای از کالاها و خدمات را در بر می گیرد و این امکان فوق العاده برای خریداران فراهم آمده است تا به صورت یکجا تمامی نیازهای خود را برطرف نموده و از یک خرید مطمئن، لذت ببرند.